Midsommar

Ja då har det är midsommar över.. Åkte till Leksand med ett gäng och där var Jennie och hennes släkt :)
Var där förra året med och det är hur kul som helst ! Band kransar, grillade och självklart dansade vi till smågrodorna :)
Åkte hem igår men jag skulle ha stannat en natt till kännde jag när jag hade kommit innanför dörren.. men men det blir fler midsomrar i Leksand kan jag ju lova ! :)

Och idag är det bara 19 dagar kvar tills jag åker :) Så nu börjar det dra ihop sig :)


Sjuk

Ja då har man varit sjuk också då, feber och förkylning.. Men nu börjar det gå åt det bättre hållet och de är ju skönt :) Så slipper jag vara sjuk på midsommar iallafall..
Nu är det bara 26 dagar kvar tills jag åker till England :) Just nu känner jag att det ska bli så skönt att lämna allt här hemma.. Lära känna nya människor och bara börja om ! Man vet aldrig vilka man kan lita på i den här stan har jag lärt mig av dom här 19 åren här.. När man väl öppnar sig för en person så hugger den en i ryggen 5 minuter efter..
Men jag vet även vilka jag kan lita på till 100 procent och ni vet vilka ni är ! Ni är mina änglar och ni kommer alltid finnas hos mig !
Nej nu blev det för deppigt inlägg tycker jag så nu ska jag skriva om något kul, Jennie hade 20 års fest igår och det var väldigt kul :) Även fast vi inte vann tävlingarna så vet ju alla att vi var bäst ändå ! Hoppas du blev nöjd med presenterna och att du hade kul Jennie !

RSS 2.0