Ny vecka

Ja då var det en ny vecka och vi tar nya tag! Ska ta mig ner på stan idag tänkte jag och kolla lite :) vill ha en ny klänning till midsommar så man ser lite somrig ut :) Inte för att jagvet vad som händer på midsommar än men ändå. Har lite altenativ ändå :)
Sen ska jag försöka orka ta mig till cykelverkstan och lämna in mitt däck så att jag kan börja cykla runt lite, men det får vi se om jag orkar göra idag eller imorgon.. men måste bli gjort i veckan.

I helgen har jag tagit det lugnt tittat lite på film, och tre kronor förstås :P

Nu ska jag försöka ta mig ut :)

NEJ

Ja där kom den, jag visste det hela tiden men jag ville inte tänka på det bara. Förstår inte ens varför det blir nästan jämt så här. Försöker tänka på annat hela tiden hitta på saker att göra, bli distraherad helt enkelt, men det funkar inte så bra längre..
Tror det kan bli mycket bättre när jag  börjar jobba och allt då blir det ju en helt annan sak, hoppas jag iallafall.

Idag har jag varit och hämtat min nya telefon :) Äntligen kan jag kasta den andra skiten, har aldrig tyckt om den. Köpte den bara för att jag lära ha en ny telefon snabbt ocg då fick det bli den..
Men tror jag kommer bli nöjd med den jag har köpt nu :) Liten och smidig och inte bara touch, hatar touch !!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och bara ta det lugnt tänkte jag :)


Bra början på dagen..

Vaknade med huvudvärk, kändes som ögonen skulle hoppa ur skallen på mig ! Hatar att ha huvudvärk, har det nästan aldrig så man ska kanske inte gnälla när man får det.. Så jag har inte gjort så mycket idag faktiskt.
Sofia åkte precis och jobbade, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra än men en sak är säker iallafall, jag ska köpa en ny mobil ! Tänkte göra det idag tror jag..

och sen är det det här med maten.. Vad ska man äta idag då tro ? Är så grymt tråkigt att laga mat och äta ensam.. Blir något litet och snabbt antar jag. Ska försöka börja ha fasta mattider nu. Vet inte när det var jag hade det sist ? Men nu ska det ändras :)

Ska börja packa mig iväg ner på stan nu :)

Måndag

Ja nu var det ett tag sen, men har inte riktigt haft tid. nu har jag bott här en och en halv vecka ungefär. Det funkar bra, lite lång tråkigt att vara ledig bara men det ger mig bara mer tid att kolla runt lite :)
Jag trivs jättebra i den här staden, det har jag alltid gjort ! Men sen är det ju klart att man känner lite små saknad hem.. Jag vet int varför men jag gillar sandviken på något konstigt sätt.. Det är väl kanske själva säkerheten som man vet finns där.

idag ska jag iväg och byta ett par skor till en annan storlek, leta på en cykelaffär och kanske ta mig ut till ikea.
Sen får vi se hur mycket av det där jag egentligen kommer göra :P

Nu ska jag upp på taket en sväng :)

Måste också säga att jag har kommit in någon slags ulf lundell period, trodde jag aldrig skulle hända när jag var liten :P

Framme

Ja då var man framme, uppackad och bosatt. Känns lite konstigt att ha flyttat har nog inte riktigt fattat än att jag ska bo här ett tag..
Lägenheten är liten men mysig tror det kommer gå bra ändå..

Idag kanske jag ska träffa Emilie :) Var ett tag sen man träffade henne men nu när man bor i samma stad så måste man ju passa på :)
Tänkte också ta mig iväg någon dag och träffa släkten som man inte heller har träffat på ett tag. Nu när jag ändå är ledig så har jag ju lite tid :)

Hoppas att många kommer och hälsar på nu i sommar också :) Så kan man gå på liseberg och turista lite :P haha

RSS 2.0