Better than anyone I ever met

Jaha då var det sista april då, de blir grillning hos Lina med Malin och Malin :) Sen antagligen ner till parken och möta upp resten av gänget :) Sen blir det antagligen Lobby skulle jag tro..
Kommer bli en lyckad kväll känns det som ! Även fast man inte är på toppen i humöret men det har jag inte varit på många dagar nu.

Men jag har ju Moa jag kan prata med nu, tror vi känner ungefär samma saker nu.. Så det känns skönt att prata med någon som förstår en :) Tack för det !
Men jag har ju alla er andra också poch ja vet att jag kan prata med er också :) !

Nu ska jag börja göra mig klar tror jag, ha en trevlig kväll alla !

I´m a creep I´m a weirdo

Helgen är över ännu en gång :) Igår var jag till Högbo med Jennie Moa Sofia och några till, vi grillade och hade det mysigt :) Men det blev kallt ganska snabbt så jag och Sofia gav upp och åkte hem till Sandviken igen :)


Har tänkt ganska mycket den här veckan.. På vad jag vill göra eller inte göra.. Om jag ska chansa på att det löser sig av sig själv eller om jag måste hjälpa till på vägen. Vissa gånger tycker jag att livet är för svårt, vet inte vem jag ska prata med heller för jag vet inte vad jag ska prata om..

Långhelg

Äntligen är det helg, nu är jag ledig till måndag :)
Har precis suttit och gjort rent ett grillgaller.. Det måste vara det tråkgaste jag någonsin gjort.. Fast det kanbero på att jag gjorde fel i början haha.. Men sen gick det bättre och det blev riktigt rent :) Senare idag kommer Jennie, Moa och Halvarsson hit så då ska vi grilla lite, det ska bli trevligt.. Sen kanske vi går till Moa och kolla på film.. Det ska bli en lugn och mysig kväll i alla fall har vi bestämt :) Men det har alltid av någon konstig anledning ändrats i sista sekund så då sitter vi plötsligt på krogen ändå.. Men jag tror inte att det blir så idag faktiskt..
Resten av helgen vet jag inte alls vad som händer.. Kanske blir att man går ut en sväng men jag vet inte heller..

Nu blir det promenad med Malin, har inte träffat henne på vääldigt länge så det ska bli kul :)

Hejsvejs !

The Hills

Igår var jag hem till Togga en stund, det var trevligt :) Sen åkte jag förbi Malin och tog en promenad med henne..
Idag ska jag se The Hills :) Har längtat hur länge som helst på att femte säsongen ska börja, den verkar så bra ! :) Får se om jag ska se den ensam eller med någon.. Någon som vill titta med mig ? :)

Peace and love !

Igår bokade jag biljett till Peace and love.. Vet inte om jag är hemma då men jag hoppas nästan att jag är de :P Skulle vara skönt att få vara hemma ett tag över sommaren, men det känns också som att ju längre jag är hemma desto svårare kommer det att bli när jag väl åker.. Men vi får se hur det blir med allt egentligen..
Helgen var också trevlig :)
Nu ska jag hem till mormor och fika lite :)

Hejsvejs !

RSS 2.0