Välkommen hem !

Har inte skrivit så mycket för jag har fått massa extra pass på jobbet, så jag har inte haft tid.. Men nu är det fredag och sista jobbdagen den här veckan :) Ska bli så skönt med helg !
Idag kommer en viss Halvarsson hem :) Får träffa han imorgon och det ska bli såå kul !
Nu måste jag städa upp här till imorgon sen tillbaka till jobbet..

I´m still standing.

Turn around

Äntligen skiner solen ! Nu känns det som att våren inte är allt för långt borta :) Och man blir på mycket bätte humör har jag märkt, fast det kan ju också bero på nånting helt annat :P haha.. Men jag tror mest att det beror på vädret..

Snart ska jag hem till Fia och träna lite framför tvn :) Tck vare den där träningen har jag kommit fram till att jag nog har den sämsta taktkänslan, iallafall när man ska göra som någon annan gör :P Hinner inte med alls nästan.. Men jag kanske klarar det bättre idag, annars får jag väl bara hoppa runt lite som vanligt :)

Come back tomorrow

Igår gick jag och la mig tidigt för jag varså himla trött, så jag gick och la mig runt elva halv tolv.. Och precs när jag somnat tror jag att alla fick reda på det och började ringa och skicka sms ! Tror inte att jag har blivit väckt så många gånger på en natt som inatt.. Men till slut fattade alla att jag sov så då kunde jag somna om :)

Ikväll blir det parteey !! :) Ska först hem till Lina som har fyllt 20, Grattis igen vännen :)
Efter det blir det nog Lobby skulle jag tro :)

Hejsvejs Lingonfejs !


Äntligen !

Nu har jag äntligen fått min tateuring ! :) Jag är jättenöjd ! Blev precis som jag vill ha den om inte bättre :) Haha..
Men det gjorde inte så ont som jag trodde.. Det var mer en skön smärta.. Så fler kommer det att bli :P hehe
Lägger upp en bild sen så får ni se :)

Nu ska jag möta Fia.. Vi ska ta en promenad till Enen sen blir det Desperate :)


I won´t fade out !

Mitt nya liv

Nu ska jag ta tag i allt vad träning och nyttigheter är.. Nästan.. Jag ska fortsätta träna som jag gör för det är det inga problem med.. Det är de där onyttiga sakerna som jag ska sluta med helt. Inte för att jag är en riktig godisråtta men det lilla jag äter ska jag inte äta mera.. haha.. Måste ju bli fit till usa nu :)
Vet inte hur många gånger jag har skrivit nu att jag ska tatuera mig men nu är det helt säkert att det blir imorgon :) Så nu ska jag ha en tatuering imorgon också !


Everything´s gonna be allright

Igår var det jobb och jobb hela dagen.. På kvällen tog jag Malin och Moa en raggarrunda, haha! Det var riktigt kul :)
Skjutsade runt folk i hela stan tror jag, men de var trevligt det med..

Moa: Madde kan vi inte byta låt ?
 
Svar: JAG VILL INTE HÖRA MER FRÅN DIG!

Hahaha!

Idag blir det iallafall bowling, kommer ju självklart vinna för jag är bäst på bowling! :P


Time will heal it.

We´re all gonna walk away

dag när jag gick till jobbet fick jag sällskap en bit av Fia som skulle till enen :) Det var trevligt, är alltid så tråkigt att gå till jobbet själv..
Igår var jag och Sofia in till gävle och åt sushi och gick på bio.. Det var revligt och bion var jättebra tycker jag :)
Blev bara ett litet irritationsmoment på banken när jag skulle sätta in pengar igår.. Det var en gubbe som bara tröck sig före i kön när det var min tur! Och så sa han bara att jag skulle ställa mig sist i kön och inte tränga mig, för han hade stått upp tryckt mot väggen och väntat fast det fanns en kö! Så då tyckte han att jag skulle fatta att han skulle sätta in pengar, jävla idiot ! Så nu har jag fått ur mig lite aggresioner..
Imorgon ska jag iallafall tatuera mig :) haha !  Är väldigt nervös men det ska nog gå bra hoppas jag :)

Nu ska jag åka och hälsa på mormor hade jag tänkt, har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli kul :)

Byebye

Tisdag

Idag efter jobbet träffade jag Fia :) Vi kollade på Desperate housewives och gottade i oss mycket onyttigt ! Och då menar jag MYCKET! :P haha.. Men vi tränade faktiskt före så vi gick nästan jämt upp :P Iallafall om vi får bestämma :)
Imorgon blir det sushi och bio med Sofia.. Det ska bli trevligt :) Män som hatar kvinnor ska vi se, den verkar väldigt bra men jag hade helst läst böckerna innan.. Men det hinner jag inte för då har våra halva priset kort gått ut :P hehe..

Soon I´ll be gone

Hade andra intervjun idag med en familj om au pair i Usa.. Det gick väldigt bra  jag ska åka i slutet av april !
Kan inte fatta att det är klart nu :) Känns både skönt och jobbigt för nu är det VERKLIGEN på riktigt.. Men jag är ju hemma i ungefär en och en halv månad till så man hinner ju med dom saker jag måste göra :)
Kommer bli skönt att åka härifrån ändå, tycker bara att det är jobbigt att vara i de här stan just nu. Men jag har ju mina solstrålar, och ni vet vilka ni är :) Kommer sakna er sjukt mycket men jag kommer hem igen nångång så ni blir inte av med mig så lätt :P haha

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon.

RSS 2.0