...

Då var helgen över.. Väldigt seg har den varit tycker jag, men det är ju skönt att vara ledig lite längre också.. Den kunde ha slutat lite bättre men det finns väl inget att göra åt det nu.. Vet inte riktigt vad jag skriva faktiskt.. Känner mig ganska tom på ord just nu..

Långpromenad och jordgubbar

Så ser min dag ut idag.. Långtråkigt ? Ja. Men man får väl göra det bästa av situationen..
Igår ringde jag en speciell person, som självklart var på fest :) hehe.. Fick prata med mina flickor också, så då blev det en liten tår i mitt öga.. Skulle behöva ha er här i min garderob så jag kunde ta ut er ibland :)
På måndag börjar iallafall mina 4 "kolla hur det känns" veckor.. Ska gå in i dom med en positiv attityd och bara tänka bra tankar.. Iallafall försöka.. Så får vi se hur det blir efter det..

Nu ska jag ner och rensa jordgubbar och ta nått att äta, sen blir det väl kanske nån film eller fotboll :)


Dirty dancing

Idag åkte jag in en sväng till Bluewater, ett jättestort köpcenter här i närheten.. Köpte en skjorta bara.. Hittade många skor men jag köpte inga för jag skulle ju in till London imorgon.. Men det blir nog inget London för mig imorgon verkar det som.. Hon som jag skulle träffa har inte svarat på mitt mail än så det blir ingenting.. Vet inte om jag ska åka in själv eller om jag ska hitta på nånting annat.. Kanske blir en träningsrunda eller nått annat trevligt..
Försöker börja tänka mer positivt men det går inte så bra..
Ikväll har jag bara kollat film, dirty dancing och beställde hem mat.. Mysigt, om man inte satt helt ensam i ett land där man inte känner en människa.. Nej, positiva tankar var det..

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag.. Får väl se vad som händer imorgon..


Långledig igen

Idag åkte barnen till sin mormor och morfar och blir där till söndag, det är ganska skönt.. Imorgon ska jag in till Bluewater och boka en klipptid hos Toni&Guy tror jag.. Behöver gör en förändring i håret nu känner jag.. Tror jag ska prata med dom och kolla vad dom tycker om mina idéer.. Vill göra nånting annorlunda och jag vet precis hur jag vill ha det :)
Känner även att jag verkligen vill åka hem nu.. Ska ge det några veckor till men om det inte blir en förändring så åker jag hem i slutet av september eller i början av oktober.. Ska prata med föräldrarna här på söndag och kolla vad dom säger.. Jag vet iallafall att detta inte är nånting för mig.. Jag känner det verkligen hela tiden.. Hemlängtan är inte så farlig ändå, det är ju klart att jag saknar alla er där hemma  men det är inte så illa om jag trodde att det skulle vara..
Jag hade också mycket hellre stannat och tyckt att det var roligt men nu när jag inte gillar det så måste jag ju åka hem.. Göra det som känns bäst för mig själv.. Jag vet till och med vad jag vill jobba med nu :) Så om det inte blir bättre här så har det ändå gett mig mycket.. Jag har lärt mig mycket om mig själv fast jag bara har vartit här i 2 månader nu :) Och det är ju roligt !

Nu blir det promenad sen tv ett tag innan jag ska sova, upp tidigt imorgon, tvätta, shoppa, klipptid :)

Saknar er !

(Och den som gjorde en kommentaren om att jag visste vem det var, jag har ingen aning om vem du kan vara:P)

2 lediga veckor :)

Då är det slut på min ledighet och allt är som det  varit förut, segt ensamt och tråkigt.. Men det är mest på kvällarna det är så.. På dagarna har jag iallafall saker att göra..
Dom här veckorna har varit hur roliga, mysiga och hur bra som helst ! Är jättenöjd med dom :)
Har varit så skönt att få sällskap av personer man känner :) Även fast det blev lite tårar i söndags..
Men jag har sett lite mer av London, kört motorväg och massa annat :)
Fick 2 presenter av familjen när dom kom hem också, ett armband och en navelpiercing :) Jättesöta :)
På lördag ska jag in till London igen och träffa en tysk tjej som jag har pratat med ett tag nu.. Började prata med henne över aupair hemsidan, så det ska bli kul och spännande..
Ikväll blir det en promenad och imorgon kanske jag ska ta och gå till gymmet en stund :)

KusinJohanna tvspelet är inte till salu :P Men när jag är här så är det bara att låna det, för jag saknar det inte :)

England en månad

Då var det precis en månad sen jag åkte nu.. Känns som dubbelt så länge faktisk.. Men imorgon kommer min kära familj hit :) Dom landar 9.15 så då är dom nog här till klockan ett skulle jag väl tro, om det inte blir fördröjning någonstans.. Men det får vi hoppas att det inte blir :) Dom tar även med sig saker till mig som jag saknar här, det var mer än jag trodde faktiskt..
Idag har det varit en seg dag.. Strykit och städat lite, men imorgonbitti blir det en större städning här.. Uscha, hatar städning..
Sitter och kollar på One tree hill nu.. Trodde jag skulle ligga efter när jag kom hit men det är faktiskt dom som ligger efter här.. En hel säsong efter.. Men får väl kolla på den igen då.. Det är ju en bra serie :) Kom på en sak Moa vi skulle ju ha en One tree hill maratin kväll ! Men det blev inge, vi får ta det när jag kommer hem istället :)
Har också kommit på vad jag ska göra med mitt hår :) Men jag kommer inte säga hur för det får ni se sen, om det blir bra annars får ni inte.. hehe..
Tänkte också skriva att ni som läser min blogg kan väl skriva en kommenta.. Det skulle vara kul att veta vilka som läser :)
Har inte så mycket mer att skriva, så nu måsta jag ta ut soporna och mata katten :)

Saknar er !

Lördag

Idag gick jag upp lite senare än vad jag har gjort på länge.. Det var skönt att äntligen få sova ut lite :)
Tvättade lite och kollade på tv en stund.. Sen var det dags att ta sig i ktragen och gå och hämta pengar, som var väldigt behövligt då man gjorde av med det mesta i London.. När man väl hade sina pengar tog jag en liten shoppingrunda :) Hittade en skjortklänning som var jättefin ! Sen hittade jag lite sminksaker och lite plock :) Har alltid hatat att åka och shoppa ensam men det var ändå lite mysigt att strosa runt lite i affärerna ensam..
Har nästan precis ätit nu, måste säga att jag kan laga väldigt god mat :) haha..
Senare ska jag äta lite hallon och jordgubbar :) Letade efter vaniljsås men jag hittade ingen så jag köpte nå annat konstigt med vaniljsmak.. Så får se vad det är, men jag köpte glass utifall det smakar blä.. Funderar även på att   gå ner till den lilla affären här nere och köpa en flaska vin till mina jorgubbar.. ? hmm.. Det skulle var gott men jag vet inte än.. joo det ska jag nog.. eller nej eller jag vet inte än.. skitsamma.. :P haha
Solen har varit framme här hela dagen iallafall så jag har faktiskt också fint väder :) Hoppas det blir fint imorgon också då blir det sola hela dagen för min del tror jag.. Vet redan hur mamma och pappa kommer se ut när dom kommer hit.. Man blir brun om man är ute med båten varje dag det är soligt.. Så nu måste jag pressa på för att komma upp i deras nivå tror jag.. hehe..
Läste även min lilla Moas blogg där hon hade skrivit om sina vänner.. Tack för det som stog där, det var väldigt fint skrivit :) Så nu tänkte jag härma dig lite och skriva lite om er också :)
Även om jag är långt borta så vet ni att jag fortfarande är här för er.. Jag kanske inte är lätt att bara ringa nu men ni vet att ni kan göra det.. För ni är dom bästa människorna som finns ! Det finns nog inga bättre vänner en människa kan ha.. Jag har haft sån tur som har träffat er och är så glad för det.. Saknar er varje dag och jag tänker på er hela tiden.. Jag kommer aldrig att hitta bättre vänner än er jag har nu..
Tiden för er kanske går lite fortare än för mig.. Har varit här en månad nu men det känns som en evighet.. Saknar er så mycket att ni aldrig kommer att förstå.. Jag är glad att jag åkte hit, för det är nu jag inser hur bra jag har det hemma.. Jag säger inte att jag kommer åka hem imorgon men jag var så rädd innan jag åkte att när jag kommer hem så kommer allt vara annorlunda.. Men som jag känner nu så vet jag att ni finns där.. För ni är inte sånna som bara glömmer en.. För jag vet att jag aldrig kommer att glömma er.. Vi har gått  igenom för mycket för det.. :)
Nu vet ni iallafall att jag saknar er väldigt mycket, saknar hela sandviken faktiskt, men jag ska ge det här en till chans och se om det blir bättre för mig..
Får ju fin besök här snart :) Bara en vecka kvar idag :) hihi
Nej nu ska jag gå och mata katten :)

Saknar er alla !

London

Då har man sett London också, eller ja lite av London iallafall.. Det meste man gjorde där var väl att åka taxi nästan :) Haha..
Idag åkte familjen på semester så nu kommer min egna familj snart och hälsar på :) Det kommer bli kul att träffa dom, som man inte har gjort på ungefär en månad..
Den här veckan har jag bara tvättat känns det som, tråkigt men måste göras.. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kanske beställa lite kinamat.. Som är hur god som helst här :)
imorgon ska jag iväg och shoppa lite tror jag :) Känns som att jag behöver lite shopping terapi nu.. och jag behöver lite nya roligare kläder.. Ska även kolla lite frisörer i närheten så jag kan klippa mig.. Ska göra något annorlunda med håret nu tror jag.. Jag vill att det ska hända nåonting nu.. Tiden går så sakta att jag blir tåkig snart !

Nej nu ska jag kolla lite take-away menyer :)

Saknar er där hemma !

Långhelg

Den här veckan har varit som en bergochdalbana.. Ena dagen har barnen varit hur snälla som helst och nästa har dom bara skrikit och bråkat.. Men nu när man är ledig så är dom snälla hela tiden, kanske för att jag inte behöver ta hand om dom nånting över helgerna.. :)
Ikväll ska jag åka in till London :) Blir där till imorgon.. Så ikväll blir det nog att gå ut där och dricka nått glas :) Känns som det var en evighet sen man gjorde det sist och det var det nog också, en månad sen ganska precis :) Så jag kan hålla uppe med det om jag vill :) Där ser ni där hemma !! :P
Är iallafall hur taggad som helst !! Ska bli så roligt att komm härifrån ett tag och göra nånting ! Och träffa nån som är i min ålder..
Och nu håller pappan på att göra en tradionell engelsk middag :) Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig men jag hoppas på det bästa :)
Nu ska jag iväg och köpa strumbyxor :)

Hoppas ni har det bra där hemma ! Saknar er !

RSS 2.0