Jaa

Då var det snart helg igen.. Tycker att allt går så fort nu.. Har redan varit hemma en månad..
och snart fyller jag år, har ingen aning om hur jag ska göra då faktiskt. Kanske man skulle ta en sista minuten och bara vara borta den veckan :P Hehe.. Nej det ska jag väl inte men det skulle ha varit kul :)

blä

Ja då var det en ny vecka redan.. Tiden går fort nu nästan lite för fort.. Idag blir det jobb som vanligt, men jag är ju ledig imorgon och på torsdag iallafall :)
Har kommit fram till att jag inte har så mycket att skriva här nå mer.. Var mer att berätta när jag var i England.. Så jag kanske ska lägga ner det här ?.. Vi får se..



....

Då var det redan onsdag, tycker dagarna går för fort nu för tiden.. Har jobbat hela veckan men idag är jag ledig :) Så nu ska jag iväg och springa med Jennie óch Moa och senare idag ska jag till valbo med Malin.. Måste hitta vinterkläder..
Helgerna framöver kommer bli väldigt lugna för min del nu för ska börja jobba kvällar både fredagar och lördagar :) Så då sparar man ju in lite slantar.. Och det klagar jag verkligen inte på för då kommer man iväg härifrån fortare..
Vad har annars hänt i veckan då ? Hade en väldigt trevlig måndag :) Trevligaste på ganska länge faktiskt, haha..

Nu är Jennie här så nu blir det lite träning, äntligen :)

Jobb

Har jobbat hela veckan :) Väldigt bra tycker jag nu när jag inte har något fast jobb.. Ska börja spara pengar så fort jag får lön så jag kan göra min resa så fort som möjligt :)
Igår var jag hem till Fia och sjöng sing star, väldigt roligt tror inte jag har skratta så mycket på länge ! Sen ville vi inte spela längre så då började vi ha kuddkrig ! haha..
Om en stund ska jag till No som fyller 17 år idag, grattis ! Sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Men jag har iallafall sovmorgon imorgon så det är skönt.. :)

Nu ska jag in i duschen, sen kalas :)


Fredag

Då var det redan fredag.. Har nästan varit hemma en vecka redan.. Tiden går fort när man har saker att göra.. Har fått lite extrajobb på malaysia igen :) Och kanske ett vikariat i Gävle, så jag är inte helt arbetslös iallafall, och det är vääldigt skönt kan jag säga.. Nu är det bara att jobba så mycket jag kan och spara pengar sen åker jag iväg någonstans.. Vart har jag ingen aning om men jag ska inte sitta fast i Sandviken vet jag..
Ikväll ska jag jobba och sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Imorgon ska jag ut iallafall, är väl samma folk samma musik som vanligt skulle jag tro menmen det är ju Sandviken också.. Oj nu måste jag kanske sluta skriva gnäll om sandviken ett tag..
Och då kom jag inte på nått att skriva..

RSS 2.0