Helg

Då var det helg igen.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, om jag kanske ska med ut ikväll eller om jag ska vara kvar hemma..  Har ont i magen så jag tror det blir en hemmakväll för min del om jag fortfarande mår så här.. Ska nog gå ut på en promenad om en stund iallafall :)
Har hittat ett ställe som jag går till med hur fin utsikt som helst ! Ska ta ett kort om jag går dit idag så ska ni få se ! Ska fylla på pengar på telefonen också så jag kan ringa hem en stund senare :)

Nu ska jag ut på upptäcksfärd ! :)  

Andra veckan

Då har det nästan gått 2 veckor.. Känns som jag har varit här myycket längre än så ! menmen.. Tiden går framåt iallafall.. Så det är ju bra..
Har börjat hitta mycket bättre här nu, så nu kan jag göra mycket mer.. 
I söndags var vi på ett Zoo och kollade på massa roliga djur :) Det var mysigt, så lejon elefanter noshörningar gorillor och massa annat :) Imorgon ska jag iväg på badhuset och bada :) Det kommer bli roligt det med !
Har även namnsdag idag, har fått ett grattis brukar få flera så jag är besviken ! hehe..

Nu är det inte heller så långt kvar tills man är ledig i 2 veckor :) Det kommer bli så roligt !
23 dagar kvar :)

Hoppas ni har det bra där hemma ! saknar er massor !

Svampbobstövlar

Idag har jag tvättat barnens och mina kläder.. och det var ganska mycket.. Tror det är första gången jag tvättar någon annans kläder faktiskt, haha.. Så nånting lär jag mig :) Lagade maten idag med, som jag har gjort hela veckan, men idag åt hela familjen.. Det blev lasagne :) Alla tyckte om det, pappan åt också fast han går på diet :) haha..
Imorgon är mamman i familjen ledig så då ska vi åka och kolla runt lite på saker man kan göra här :) är ju ganska nära till det mesta så det ska bli kul :)

Måste även skriva lite om min vän Fia nu :) Vi sa att vi skulle skriva om varanndra varje tisdag men de gjorde jag aldrig så det får bli nu istället :) Tisdagar är våra dagar, och nu när jag är här så ska jag ägna en tanke till dig lite extra på tisdagar :) Imorgon tror jag att vi ska in till köpcentret där jag såg svampbobstövlarna, ska kolla vad dom kostar då så hör jag av mig om priset sen :) haha..

Nu ska jag runda av det här :)
Så.


Hemlängtan

Nu har hemlängtan slagit till ordentligt.. Har inte varit min bästa dag idag, har gått och tänkt på er där hemma hela tiden.. Undrar hur ni mår och vad ni gör..
Jag har iallafall fixat min mobil idag så jag har ett nytt nummer nu.. Ni som vill ha det kan ju skriva en kommentar så skickar jag det till er :)
Har blivit mycket säkrare på att köra bilen nu.. Det är roligt att köra på fel sida :) haha
Om en månad får jag besök från sverige iallafall :) Det kommer bli roligt ! :)
Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon..

Saknar er alla ! Ha det bra :)

England

Då var jag framme.. Kom på fredagkväll men har inte fått igång internet förän nu..
Familjen är iallafall jättebra, hur snälla som helst :) Kört på fel sida av vägen har jag gjort :) haha de är faktiskt roligt :)
Vädret är också fint och jag har blivit brun idag :) haha.. Fy nu är jag trött och skriver nog allt obetydligt.. menmen.. Bättre än inget, nu vet ni att jag lever iallafall :)
Har haft hemlängtan och grinat också.. Det fick jag igår.. Men jag ska försöka klara de här ett tag till iallafall..
Nu måste jag gå och lägga mig..
Hoppas ni har de bra där hemma :)

It´s time to be a big girl now.

Dåså.. Sista inlägget jag skriver i detta land.. Dom här sista dagarna har nog varit jobbigast.. Sagt hej då till alla underbara människor som finns i mitt liv ! Kommer sakna er alla, och det finns inga som kan ta era platser ! Vi måste hålla kontakten så jag vet vad som händer i den här lilla stan..
Det är väldigt mycket jag vill skriva men jag får inte ur mig det.. Vet iallafall att jag kommer sitta på Arlanda om några timmar och tänka att jag vill springa ut därifrån och åka hem igen, men jag känner också att jag måste prova på det här.. Sen om det inte är något för mig så kommer jag hem igen.. Jag vet också att jag är väldigt dålig på att vara borta länge.. Klarar inte ens 3 veckor i Göteborg eller Åre så hur ska jag egentligen klara ett helt år borta från er ?

Ska väl runda av det här inlägget nu så jag kan packa ner datorn..

Det jag vill säga er är iallafall ha det helt underbart nu ! Och tänk på mig ibland så ni inte glömmer mig :) För jag vet att jag inte kommer glömma er ! Ni är för speciella för det !
Jag älskar er alla, ha det bäst !!!! :)

Måste även skriva att jag grinade hela inlägget ! Haha

This town has got the youth of me

Igår var jag och åt lunch med Moa och Felicia :) Det var trevligt sa även hej då till alla på mitt jobb, lite jobbigt var det men jag kommer se dom igen :) Sen var jag och Malin och simmade på badhuset en stund.. Men vi tröttnade ganska snabbt så det blev äventyret istället haha.. Sen blev det en kort promenad med Malin :) Och med promenad för oss är att gå upp till Norrsätra och sitta på gungorna och prata :) Det är något jag kommer sakna..

Om en stund kommer farmor och Stig hit på lite avskedsfika :)

Usch det är inte långt kvar nu.. Hur ska detta gå ?


Ha det bra


Sista helgen hemma !

Då var avskedsfesten avklarad ! Den blev väldigt lyckad med mycket roligt folk :) Tror dom sista gick runt 7 på morgonen så det blev ganska sent.. Men roligt var de !
På lördagen var det dags för Backyard. En väldigt sliten Madde åker upp till Lina där Malin också är :) Tog ett tag innan man fick i sig den första ölen men sen gick det bra :) Åkte till Ida som hade sin avskedsfest :) Där man fick samma fråga av  väldigt många personer :P Åkte ner på Lobby och såg Backyard ! Så jävla bra va dom ! :D Som alltid !
Sen blev det efterfest, tror jag var vaken en timme sen somnade man.. Men en mer lyckad sista helg skulle jag inte kunnat ha ! Tack alla som var med och gjorde den till det den var ! :)

Idag ska jag städa och sen ner på stan och äta lunch med Moa Felicia och Anna :)
Sen iväg och simma med Malin :) Och imorgon kommer farmor hit och säger hej då.. Kommer bli många tårar den här veckan känner jag..

Ha de bra !

8 dagar kvar !

Nu var det ett tag sen jag skrev här men har inte haft tid till det.. Var på peace and love förra veckan, hur kul som helst !
Såg dom viktigaste som jag ville se tror jag :) Orkar inte skriva allt som hände men det var roligt iallafall :)
Gör även min sista dag på jobbet idag.. Känns lite konstigt att man inte ska gå dit nå mer.. Det är nu som man börjar känna att jag ska åka på riktigt.. jaa du hur ska det här gå egentligen ? Har ingen aning om jag ens kommer klara av de här.. Men det kanske är det som är spännande ? Hoppas på det bästa iallafall..

Men nu är det jobb som gäller :)

Ha de bra !

RSS 2.0