Onsdag

Idag var jag ldig hela dagen :) Skönt ! Så jag gick ner på stan en sväng med Fia och kikade lite.. Hittade 2 par strumpbyxor :)
Igår var jag in till Gävl med Sofia och där blev det shopping, hittad en klänning, en bolero en halsduk och en vinterjacka :) Hittade inga vinterskor men det får jag ta en annan dag.. Jag klagar inte när jag får shoppa :)
Ikväll blir det Kharma med brudarna :) Blir att jag går ut på Onsdagar nu istället för helgerna nu när jag jobbar kväll både fredag och lördag.. Men det blir lugnt ikväll för min del, ska upp och jobba lunch imorgon..

Nu ska jag ner och fixa det sista jag ska ha med mig till Fia :)

Adios !

Vad händer nu ?

Satt och kollade på jobb i Spanien idag.. Undar om jag kanske ska söka det.. Skulle vara kul att komma iväg lite och jobba utomlands.. Vill göra någonting nu innan jag söker in på utbildningen nästa år.. Känns som att jag borde passa på att åka och göra lite saker som jag vill göra innan.. Fast jag kan ju göra det efter utbildningen också och det kan jag också jobba med utomlands men ändå.. Vill göra nånting nu är trött på Sandviken redan efter en och en halv månad.. Finns inget här för mig känner jag.. Är bara dt att få med sig någon :)

Så är det nån som vill åka och jobba med mig utomlands i några månader ? :)


RSS 2.0