Ojoj

Ja igår var de Backyard Babies i Gävle då :) Hur bra som helst var dom, och jag fick ett plektrum haha :) Hade väldigt kul och trevligt tack för det ! Men har blåmärken typ överallt ser ut som jag har blivit misshandlad eller nåt, men vad gör man inte för Backyard :P haha..
Sen idag var jag och Malin till Jensas och åt lite..Jobbade även ikväll en stund fy det var jobbigt..
Så nu ska jag gå och lägga mig somnar snart sittande tror jag.

God natt på er.


Jobb

Ska snart iväg till jobbet. Har varit lite segt den här veckan men de kanske kommer igång nu när vissa får lön och så :)
Sen blir det iväg till badhuset och simma med Malin :) Den här veckan har jag varit duktig på träningsfronten tycker jag ! Har tränat varje dag nu :)
Och efter de ska jag hem och färga håret.. och efter det har jag ingen aning vad som kommer hända, men det kan man ändra på snart :)

Hejsvejs !

2 dagar kvar !

Jaa då var de bara 2 dagar kvar tills man ska in på Backyard Babies ! :) Kommer bli sjukt kul och sjukt bra !

Och igår bokade jag tid för tatuering.. Blir någongång nästa vecka :) Spännande !
Ikväll ska jag iallafall til Fia och träna :) haha.. Nu ska jag iväg till jobbet..

Ha det bra alla!


Madde, Jennie & Moa kväll !

Sitter och väntar på att Jennie ska komma hit. Ikväll blir det melodifestival men henne och Moa :)
Så får vi se vad som händer efter det kollar kanske grabsarna vad dom gör ikväll, men vi får se..
Var till Valbo med Moa idag också, mycket trevligt :) Hittade massa bra saker tycker jag :) haha

Hade precis en intervju till med en familj, hon lät så snäll och söt som jag pratade med :) Det gick nog bättre den här gången än förra men jag ska inte hoppas på för mycket ändå..




Jaha

Slutade jobba för ett tag sen.. Äntligen helg kan jag säga !
Det blir en lugn helg för min del är de tänkt iallafall.. Imorgon ska jag in till Valbo med Moa på förmiddagen och kolla lite :) Sen på kvällen kommer Jennie in och då ska vi kolla på melodifestivalen :P haha.. Tycker att det börjar bli lite segt med melodifestival faktiskt, har gjort sitt känns det som.. Men det håller en borta från krogen och det är ju bra..
Ska nog ringa och kolla med Sai om hon kan massera mig imorgon också så man kan bli bra i ryggen och börja träna igen.. Så här kan man ju inte gå hela livet..

Har grymt tråkigt nu.. Sitter bara och tänker på konstiga tråkiga saker som jag intekan få ur huvudet. Men jag får väl gå och lägga mg i sängen och tycka synd om mig själv!

God natt!!

Skit!!

Har precis haft min andra intervju nu med familjen.. Det sket sig totalt ! Tror inte att dom väljer mig precis allt blev bara fel ! Hon skulle höra av sig imorgon eller i övermorgon ändå.. Skit!

Intervju

Igår när jag satt i bilen så ringde en familj från Usa, blev ganska överraskad så jag satt där i belen och hade en intervju :P Men den här familjen verkade jättebra och hon ska ringa igen idag :) Så snart kanske jag är borta :)
Började även planera lite med min avskedsgrej.. Det blir många människor det här.. Men det blir nog bra ändå :)

Träffade även Malin och Lina igår.. Det var roligt :)

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, sen klippa mig :) haha

Ha de bra dudes ;)

Everybody is changing

Ska snart iväg till jobbet, är hurtrött som helst men jag vet inte varför.. Jag somnade tidigt igår så man tycker ju att man ska vara pigg nu..
Senare idag ska jag träffa Malin och Lina :) Det ska bli kul! Längesen man träffade Lina nu, så det ska bli extra kul att träffa henne :P (Inget illa menat Malin :)) Har ingen aning om vad vi ska göra men något hittar vi nog på :)

Sen har jag funderat på en sak jag och Malin pratade om igår.. Man kanske ska göra det ändå.. Men jag vet inte om jag vågar. Men Malin skulle ju också bli glad så kanske :P haha

Ha en bra dag!

Folk

Jaa vad ska man säga..
Helgen var rolig var till Daniel som hade fest, det var trevligt..
Men några människor kan man ju undra vad dom vill..
Förstår inte att man kan tycka att det är så roligt att prata om andra, alla vet änså att det kommer komma tillbaka till den som det handlar om.. Orkar inte ens bry mig om dig du är bara en liten människa i mina ögon just nu.

Jag vet iallafall vilka man kan prata med nu.
Och vilka som ställer upp när man inte vill vara kvar, tack till dig!

Har snart en till intervju tror jag, om dom kommer fram idag.
Vill bara hitta en bra familj så man kan åka härifrån sen och slippa allt och alla i den här äckelstaden!

Tack Lina!

Idag gjorde Lina om min design :) Den blev väldigt bra tycker jag, tack Lina!

Stand by me

Usch den här dagen har inte varit min bästa.. Det började i natt när man fick höra saker man inte ville höra av en så nära person.. Det är aldrig roligt att höra att man inte är värd ett skit och att man inte har bett mig att vara där men det tog hårdare den här gången.. Jag vet att du har bett om ursäkt men det känns lite tungt fortfarande.
Skulle bara behöva ventilera mig till någon just nu.. Det skulle inte ens spela någon roll vem det var bara någon som kude lysnna.
Men tiden läker alla sår har man ju hört och jag tror de ligger något i det faktiskt..

Annars har den här helgen varit väldigt bra så tack till alla er som gjorde den så bra :)

Bollnäs

Igår åkte jag och Jennie upp till Bollnäs för att se på Moas teater :) När vi kom dit gick vi och handlade mat, det blev makaroner och köttbullar, mums :)
Sen såg vi teatern den var jättebra såg den förra året när Jennies klass spelade upp den men då var det på svenska så det skilde sig lite på dom.. Moa var jätteduktig och alla andra med för den delen :)
Efter teatern gick vi hem till Moa där Emil och Marcus satt och väntade i trapphuset, hehe. Så då var vi hos Moa ett tag och drack lite sen gick vi till någon som Moa kännde på Någon fest, som inte var så rolig och efter ett tag kom polisen så då lära vi gå.
Så då blev det krogen och det var inte så roligt på första stället men andra var väldigt kul, träffade mycket knepiga folk haha!!
Kvällen avslutades iallafall på max där det mesta faktiskt sårade ut totalt ! men det gör det alltid när man är där haha :)

Nu ska jag snart äta sen hem till Malin och melodifestivalen :)


Hah!

Bion igår var inte så bra somjag trodde.. Jag tyckte denvar lite seg och det hände ingenting.. tror man hade för höga förväntningar på den..

Ja idag var jag och simmade med Sofia de var roligt :)

Jag blir nog inte förvånad över någonting längre.. Folk kan vara så konstiga ibland, först säger dom en sak men sen en annan.. Men men jag lider inte av det :)

God natt folket !

Tisdag

Idag har jag jobbat från 10 till 14.30 ungefär. När jag precis skulle gå hem så kom Malin och Felicia, det var kul :)
Vi gick till Marangoni och fikade trevligt trevligt..:)
Skulle egentligen ha ringt till massa ställen idag och bokat tider men jag har inte gjort de än och nu har väl det mesta av ställena stängt.. Fattar  inte hur lat jag är.. Men jag måste ringa imorgon ! I alla fall till 2 av dom för det är saker jag måste göra snart :)

På fredag ska jag till Bollnäs till Moa är de tänkt :) Får se bara om jag får ledigt från jobbet eller inte.. Men det tror jag nog går bra.. Sen vet jag inte riktigt hur vi kommer upp Jennie och jag men det löser sig alltid :)

Snart ska jag in till Gävle på bio med Sofia.. Revolutionary Road, den verkar riktigt bra så hoppas den är det också..

Nu ska jag gå och ta tag i mitt liv.

Helgen..

I lördags åkte jag till Sofia på kvällen. Vi var där ett tag sen gick vi på Lobby där vi mötte Jennie och Lindha :)
Det var roligt sen tappade jag bort alla så jag gick hem.. Usch jag hatar att gå hem själv mitt i natten de var typ 3 bilar som stannade och frågade om jag ville ha skjuts, äckligt!
Igår gjorde jag ingenting alls nästan.. Skrev ett mail till en familj i Usa som verkade bra. Får se nu bara om hon hör av sig igen.. Hoppas :)

Nu ska jag snart till morfar som fyller idag, Grattis :)
Sen ut på promenad med Sofia :)

RSS 2.0