2 dagar, panik!!

Då är det bara 2 dagar kvar i Sandviken.. Tiden går så fort nu känns det som, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting.. Nu håller jag på att tvätta lite och sen ska jag väl försöka städa upp lite här så det inte ser helt förstört ut när jag åker :p Måste också försöka hinna ner på stan och lämna in 2 par skor som måste  bytas klack på måste också in på banken och sätta in pengar.. ojojoj hus ska detta gå ?!

Men det blir nog bra ändå.. Får vara ledig en månad innan jag börjar jobba, känns väldigt bra att få lite semester är välbehövligt känns det som. Men jag är väldigt nervös måste jag säga.. Jag vet ju hur det gick sist jag flyttade från sandviken, inte så bra. Fast så får jag inte tänka men det blir så när människor planterar ett frö i ens huvud..


STRESS

Då var det lördag, skulle ha haft sovmorgon idag men det hade jag inte tid med alls idag. Känndes dock lite tråkigt att släpa sig upp tidigt när man knappt har sovit nånting inatt..
Men men upp och städade lite åkte och handlade med moa, åkte hem och packade upp kom på att jag glömt handla plastmuggar så iväg igen sen hem färgade håret gjorde sallad duschade gjorde marinad till köttet sminkat mig målat naglarna och nu är jag här :)

Snart kommer lina hit och kanske malin skulle komma tidigare också :)

Du är inte klok Madicken

Sitter och kollar på Madicken nu, går på barnkanalen nu :) Det är mysigt med Astrid Lindgren filmerna tycker jag !
Jag var till tandläkaren i tisdags och tog bort mitt tandsmycke, äntligen !! Känns tomt i munnen men det blev mycket bättre, för att citera malin "det såg rent ut". Haha lät lite fel kanske men förstår vad hon menar :)

Idag har jag varit en sväng förbi Fia, eller två svängar blev det faktiskt, ska nog bli en till sväng när hon slutat träningen. Kanske ska kolla på eurovision semin men får se om vi hinner ändra oss innan det börjar, är ju inte så himla roligt att se ändå..

Och imorgon blir det dubbla jobb igen, först städa skola sen servera på restaurangen :) Ibland blir det lite jobbiga dagar men det får man väl ta också om man vill få inte lite extrapengar..

"sandaler va ? fint som kattskit i vällingen!" haha bra sagt där lus mia :)

Tacos!!

Kom precis hem från Gävle, har varit och ätit med Moa, Filippa och Ida :) Mycket trevligt och jätte god mat !! Åt nästan för mycket men tacos är gott :) Men när jag och Moa var där sist fick vi sånna där roliga mexico hattar, men det fick vi inte nu det var lite tråkigt :P haha.. Men har längtat tillbaka till den restaurangen länge så det gjorde inget att vi inte fick en stor hatt :P

Har jobbat i Gävle idag med, jag är inte van alls att gå upp så tidigt och ta sig till jobbet till halv 7 är inte så lockande.. Men måste man så måste man :) Det är ändå ett ganska skönt jobb, att strosa runt med en mopp och sen stå och diska.. Inte det roligaste man kan göra kanske men ändå :)
Ska boka matte prov till måndag så jag blir klar med det här kapitlet sen är det bara två kapitel kvar tror jag men det får jag säkert ta upp igen i höst, tror inte jag kommer hinna bli klar till första juni men jag ska banne mig försöka !!

Nu ska jag dö lite framför tvn sen åka till ica en sväng med Fia :)

Snart är det dags...

Ja nu är dte ju inte så långt kvar till flytten.. Känner mig otroligt stressad över att inte något jobb har hört av sig.. Det är bra att jag har ett extrajobb där iallafall, men skulle vara bra att ha ett riktigt jobb så man är säker på att få en inkomst..
Menmen det blir ju inte bättre av att jag sitter och jagar upp mig en massa.

Ska snart ta en dusch och sen är det nästan dags att göra sig klar till jobbet. Den här veckan blir det jobb varje dag till söndag då har jag min lilla vilodag :)

Nej nu måste jag bli mänsklig igen :)

RSS 2.0