Torsdag

Då var det torsdag igen, veckorna går så himla snabbt nu ! Idag ska jag iväg på matten kommer antagligen få se hur det gick på provet :/ Väldigt nervös för det måste jag säga vet inte om jag gjorde rätt på en enda uppgift..
Men men, ska boka nästa prov också tänkte jag så jag kanske hinner klarr med matten innan flytten så slipper jag den i höst..
Annars tänkte jag väl försöka ta mig iväg och springa lite, eller försöka jag är ju faktiskt på väg :P

igår var jag in en sväng till valbo med lindha, det var trevligt hittade lite nytt :) Köpte bl.a ett par jeans shorts är bara lite rädd att dom kommer vara för stora till sommaren för det var gränsfall nu :/ men jag kände att jag ville ha dom och dom kostade bara 139 det var inte så farligt tycker jag :)

Annika ringde imorse också så jag har fått massa pass på skolorna nu :) Ska vara tre dagar nästa vecka på en skola jag jobbade på förra året, och sen har jag fått några till pass på den skolan jag är på nu, känns väldigt skönt att dom är nöjd med mig så jag får pass där :) Behöver verkligen det nu innan jag flyttar så jag har lite att leva på där nere utifall jag inte får nå jobb :P

Långfredag

Ny dag nya möjligheter !! Idag bär det av en sväng till Gävle med Malin och Lina. Sen blir det till att jobba ikväll, tänkte att det kan man ju göra när det ändå gått bort så många dagar dn här månaden :)
Men imorgon är man ledig heela dagen och det ser vi fram emot ! Då blir det grillning, och mys med brudarna :)

Igår träffade jag Sofia som har kommit hem över påsk, alltid lika kul att träffa henne nu när det blir så sällan. Men då blir det tvärtom i sommar istället när vi kommer träffas varje dag haha.

Nu måste jag göra mig klar.

TJING!

Onsdag

Då är det bara en dag med jobb kvar den här veckan sen är man långledig :)
Idag jobbade jag i hagaström, ensam!! Var väldigt nervös först men det gick bra, slutade tidigt så det var skönt.

Efter jobbet åkte jag hem en sväng sen ner till Fia, sällan jag spenderar min tid där nu förtiden :P Satt ocg pratade ett tag och lyssnade på gammla godingar från barnatiden :)
Vad som händer resten av kvällen vet jag inte, ska kanske ut men det verkar inte som att det blir så längre vilket jag tycker är ganska tråkigt för det skulle vara kul att gå ut en stund iallafall mär man ändå är ledig imorgon.


Teaterdag!!

Ska snart skjutsa mor och far till bussen, blir kryssning för resten av familjen när jag ska på teater :)

Är så skönt att vara ledig en lördag för en gångs skull !! Vet inte när jag var det senast :P
Så ikväll blir det teater innan det vet jag inte vad jag ska göra, lindha kanske kommer förbi på kaffe i solen en sväng :) känns som det var längesen man träffade den bruden men det kanske det inte var ?

Iallafall har jag fått ett extrajobb i Göteborg nu, bra att börja med iallafall. Det är ett ställe som ligger ute i skärgården så man får ta båten ut dit, låter mysigt tycker jag :)

Oj nu ropar dom för fulla muggar här så nu ska vi visst åka

Torsdag.

Ja då var det redan torsdag, tycker veckorna går så väldigt fort nu. Men det är ju bra på ett sätt för då går det fortare att komma till 1:a juni och flytten. Men det är också så himla stressande för måste få ett jobb nu!!
Men har två som har hört av sig och verkar väldigt intresserade, men vi får se få inte hoppas för mycket heller.

Idag har jag färgat håret, blev lite för rött än vad jag ville ha det, ville ha mer brunt som det var på förpackningen men det får väl duga då :) Får hoppas att det lägger sig lite sen.

Nu ska jag snart iväg på matte, som jag nog inte kommer bli klar med innan flytten heller så dn får man väl ta tag i igen i höst men så är det när man inte tar tag i saker ordentligt.


Dåså!

Ja det här var ju väääldigt längesen!! har fått höra pikar och lite tjat om att jag ska börja igen av en viss Fia :P Så jag får väl börja nu då :)

Tror inte det har hänt så mycket sen sist, men ska iallafall flytta till Göteborg i Sommar :) Fösta juni för att vara mer exakt. Då tar jag mitt lilla liv och drar till strorstan ett tag :) Ska bli väldigt skönt att komma iväg lite äntligen, bara jag får ett jobb så är det ju hur bra som helst !!
Så nu är det bara att hålla tummarna för det. Och jag hoppas att allt går som det ska nu bara.

Wiiihoo!!

RSS 2.0