Hemma igen..

Då har jag kommit hem till Sverige igen.. Trevligt ? Ja det är väl det.. Men man kunde ha fått ett lite bättre välkomnande av vissa.. Menmen sånt är livet, inget man kan göra åt.. Trodde bara att det skulle bli annorlunda och mycket bättre den här gången för det känndes verkligen så..

Vill iallafall tacka alla mina vänner ! Tack för att ni finns, ni är guldvärda och jag vet inte vad jag skulle göra utan er..

Trött som aldrig förr !

Ja igår hade vi som sagt min avskedsmiddag :) Väldigt mysigt och god mat :) Jag fick en present också, en ringhållare som ser ut som en hand, jättefin :) Blev lite tårar också men jag hade jättetrevligt !
Jag och mamman gick och la oss kl 3 inatt och vi skulle upp kl 7 och göra barnen klara till skolan, så jag är trött och sliten nu så ni ska bara veta..
Men jag måste rycka upp mig nu för ska snart iväg till skolan och vara med dottern sista halvtimmen i skolan för det är "parents in class" idag så då ville hon att jag skulle komma eftersom jag snart ska åka hem..
Annars blir det bara en lugn och skön fredag med barnen :) Ska hinna med en promenad ikväll också hade jag tänkt, men vi får se hur det blir med det eftersom jag inte har fått lämna huset för barnen nu sista veckan för dom vill att jag ska vara med dom :) haha..

Nu ska jag väga mina väskor och kolla om jag måste packa om som jag hoppas att jag inte lär göra !!!!


Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, tvättat barnens kläder så imorgon blir det storstädning och strykning..
Jag behövde inte följa med till skolan och lämna barnen imorse heller, det var ganksa skönt :) Och när mamman kom hem hade hon varit och handlat saker till dotterns barnkalas som dom ska ha på lördag.. Hon hade även handlat öl, vodka och whiskey till ikväll :P Mamman ska laga mexicansk mat och sen ska vi dricka lite eftersom mamman jobbar dom sista dagarna jag är här så ska vi ha en liten avskedsmiddag ikväll istället :) Det ska bli mysigt..

Har suttit och kollat jobb också.. Finns ju ingenting hemma, så jag började kolla utomlands.. Skulle vara väldigt kul att åka och jobba i typ Spanien eller nånting :) Det var inte så dyrt att hyra n lägenhet i Barcelona i 3 månader.. Haha.. Skulle vara väldigt kul men vi får se.. Jag vill iallafall inte bli fast i Sandviken kom jag fram till igår kväll.. Finns så mycket annat man kan göra, se saker.. Allt är ändå likadant hemma skulle jag tro..
Men jag kommer hem ett tag iallafall, sen får vi se vad jag hittar på :)

Igår kväll när barnen skulle sova började dottern grina igen.. Hon var jätteledsen den här gången, hon vill inte att jag ska åka hem och förstår inte riktigt varför.. Men jag  tror att det hjälpte lite när jag sa att jag kommer att hälsa på dom och att dom kunde komma och hälsa på mig i Sverige.. Och att vi ska hålla kontakten genom telefon och mail..
Packade även klart igår, tror jag har övervikt i både handbagage och resväskan.. Men jag får väl se när jag kommer till flygplatsen vad dom säger.. Tror inte det är så farligt ändå :)


Ungefär en vecka kvar !

Usch sitter här i min ensamhet nu.. Familjen är borta så jag har huset för mig själv till söndag.. Köpte hem kinamat idag mums, sista kinamaten i england skulle jag väl tro.. Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem till er alla ! Och jag längtar så hemskt mycket !
Jag har iallafall lärt mig mycket om mig själv.. Jag och mamman i familjen pratade om det för någon dag sen.. Jag har lärt mig att jag inte är rädd för att prova  nya saker, jag vågar ta steget för att göra nånting.. Även fast det här inte är nånting för mig så har jag provat det och lärt mig mycket, om både barn och om mig själv..
Jag har lärt känna en helt fantastisk familj som jag kommer hålla kontakten med så gott det går.. Jag har också lärt mig, eller kanske inte lärt mig mer insett, att ni där hemma betyder mer för mig än jag trodde.. Och det där lät jätte fel men jag hoppas ni förstår hur jag menar :)
Så jag kommer hem ungefär 9 månader för tidigt, men sånt är livet.. Ska göra myckt annat jag är fortfarande ung och har tiden.. Om ni tycker att allt låter konstigt så är det inte så konstigt heller för jag har druckit lite vin :P hahahah

Nej nu ska jag slå en signal hem och gå på toa :) Men inte samtidigt :P

Ha det bra så ses vi nästa vecka mina små kryddmuffins :)

Onsdag

Har varit en lugn och bra vecka hittills faktiskt.. Hade barnen ensam igårkväll så jag fick lägga dom ensam första gången :P Men det gick jättebra dom var så duktiga igår, sa inte emot, lyssnade och gjorde allt som dom skulle :) Tror dom börjar förstå att det inte är långt kvar tills jag åker nu.. Dottern grät igår när jag sa att jag inte skulle vara här när hon fyller år.. Och sonen började tjata om att jag skulle komma hit över halloween :) haha, domär så söta !
Idag har jag inte gjort så mycket har strykit lite bara.. Imorgon ska jag städa och grejja, sen på fredag blir jag ensam hemma till söndag, skönt :) Då ska jag börja packa lite för det är ganska mycket som ska med hem..

Nu ska jag ner och äta lite lunch..


Helgen

Då var det söndag och jag har inte gjort nånting vettigt den här helgen.. Eller joo jag har köpt en väska jag ska ha som handbagage när jag åker hem.. Behövde en större än jag åkte hit med eftersom jag hade övervikt när jag åkte hit och när jag har varit här har jag shoppat lite och mamma och pappa tog med sig saker när dom var här på besök.. Så nu har jag iallafall en större väska men jag tror jag ortarande kommer att få betala övervikt..
Så imorgon ska man upp tidigt igen.. Dottern börjar skolan imorgon hon med så då är det  bara jag och mamman hemma på dagen.. Vet inte vad jag ska göra då.. Ska städa iallafall men det brukar gå ganska fort..

Jag har iallafall kommit på att jag längtar efter svensk mat ! Är så trött på all mat här nu, hela tiden samma saker.. Så när jag kommer hem ska jag äta pannkakor haha.. Har örsökt gjotr det här men deras stekpanna är helt urfuntion så pannkakor blev det inte.. Blev mer som en vita gegga, uscha !

Jaa vad ska man göra idag då ? Blir väl en promenad snart sen kanske bio senare ikväll.. Men jag vet inte, vill jättegärna se filmen som går nu men det är så tråkigt att gå på bio ensam.. Aja nu ska jagg ta en vilostund innan promenaden :)


Fredag

Ska snart ut på en promenad, som vanligt.. Idag berättade vi för barnen att jag ska åka hem.. Vet inte riktigt om dom riktigt förstog att det är föralltid men det sjunker nog in om nån vecka.. Det är kul ändå att familjen vill hålla kontakten när jag har åkte hem, och jatt jag är välkommen tillbaka att hälsa på och så :) Kommer sakna dom faktiskt men jag känner ändå att jag gör rätt i att åka hem.. Jag har försökt nu och det blev som det blev, en erfarenhet rikare..

På väg hem..

Igår pratade jag med mamman i familjen och hon sa att jag kan åka hem om ungefär 2 veckor.. Så nu är jag snart hemma, trodde att jag skulle behöva stanna längre men jag klagar inte :)
Ska bli väldigt skönt att komma hem.. Speciellt nu när jag inte trivs så bra med familjen, eller det är ju mest mamman, längre.. Så nu sitter jag och kollar på resor hem..
Ska snart gå ut i solen det är ungefär 25 grder varmt idag och strålande sol :) Nog sista solen nu innan hösten kommer skulle jag tro..
Och jag måste göra klart all tvätt.. Vi har inte kunnat tvätta nånting på några dagar för det har varit stopp i nått rör eller nånting.. Så idag blir det att tvätta alla barnens kläder uscha.. Men det måste göras..


Trött och ont i magen..

Den här veckan har varit ganska lugn faktiskt.. Har bara passat barnen tisdag till fredag.. I helgen ska jag in till London iallafall :) Denhär gången har vi bestämt tid och plats så den här gången blir det av ! Blir nog shopping, eller det är det jag vill göra :P Har sett ett par skit snygga skor på Top Shop :) Har blivit helt galen i skor när jag har varit här, har köpt så fina skor så nu kan jag aldrig säga att jag inte har några bra :P

Nu måste jag gör något åt min mage.. Har haft ont hela veckan.. Och varit illamående yr och trött.. Vet inte vad jag håller på att få för fel, men det är så kallt hela tiden.. Uscha ! Bara jag inte håller på att få svininfluensa eller nått, men jag tror man ska ha förkylning och skit då med ? Eller ?

Aja nu ska jag kolla klart´på tvn sen sova :)

Puss på er !


RSS 2.0